Kolacja:

Przystawka: Ciasto filo ze szpinakiem ,selekcja sałat i mus z mango

Drugie danie: Polędwiczka wieprzowa sous vide , rozetki ziemniaczane , warzywa gotowane
na parze i sos demi glace

Deser: Tarta owocowa

Bufet ciepły:

Kwaśnica z wędzonym żeberkiem

Pierogi ruskie z okrasą kurkową i tymiankiem

Królik duszony w warzywach z sosem śmietanowym

Schab po polsku

Pieczone ziemniaki z cukinią i oberżyną

Bufet zimny i słodki

Mix sałat z grillowanym kurczakiem teryaki i grzankami żytnimi

Sałatka ziemniaczana z grillowanym indykiem

Sałatka grecka

Mizeria

Siekana wołowina na żytnim toście

Kosz pieczywa z naszej piekarni/Smalec/Marynaty

Bezy z kremem orzechowym

Sernik z rosą